Надежда Вишева гледа финала със семейството си: Гледах го с майка

...
 Надежда Вишева гледа финала със семейството си:
Гледах го с майка
Коментари Харесай

Първи коментар на Надежда Вишева след „Ергенът“: Българите са тесногръди

 Надежда Вишева гледа финала със фамилията си:

„ Гледах го с майка и баща. Бяха разочаровани, споделиха ми да си го изплача. С Христина бяхме дружно на финала, тя ми държеше ръката. Тази глава е затворена “-категорична е русокоската.

„ Самата конюнктура те подготвя да изпиташ доста мощни страсти. Не скърбя за нищо, само че беше премеждие. Би ми се желало финалът да е друг “- продължава тя.

„ Срещнах доста другари. Късметлийка съм, това беше моята победа “

Тя споделя, че когато си затворен в любовен балон, вярваш. Той постоянно знаел какво да каже. Искала да даде късмет, само че знаела, ще се разбере в България.

„ Беше ми забавен всеки епизод, обликът избледняваше. Може би бих била по-добър пълководец “ –спомня си Вишева.

„ Алек ми е споделял, че не е бил в връзки с жена с дете. Кой няма минало? Много е тъжно., че огромна част от българите са тесногръди “- декларира Надежда.

„ Предаването се заснемаше два месеца. Доста хора ме съдеха, че съм си оставила детето, само че то беше при татко си. С моя някогашен брачен партньор сме  доста близки другари. Той ме поддържа. Има си  вече другарка. Загубих си работата в ИТ бранша, само че отворих бюти център.

Аз постоянно съм говорела за корекциите си, много е неуместно да се тормозим за това., което не ни харесва. Имам бюст и носът ми е пипнат.

Приятелите ме поучават да спра да се занимавам с млади мъже. Такива като Алек са необичайност. Изпълваше в сила. Не съм го виждала след финала, бих го попитала за какво не се изправи лице в лице.

Източник: btvроистина бяхме дружно на финалХbeże

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР